7143 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Konulu Seminerimiz Yapıldı

news-details

ASMMMO SEMİNERLERİ YOĞUN KATILIMLARLA DEVAM EDİYOR

 

 Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) tarafından İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Konferans Salonunda 7143 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile Getirilen Mali Af" konulu bir seminer gerçekleştirildi. Seminer, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlarken daha sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.

 

MÜSAADE ETMEM

 

Yeminli Mali Müşavir Murat Tokmakkaya ve Mali Müşavir C.Serkan Kumdakcı'nın vereceği seminerin Açılış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Ali Şahin, Mesleklerine ilişkin her türlü olumsuz uygulamaya karşılık gerekli girişimlerde bulunduklarını vurgularken gerek üst kuruluş TÜRMOB'a başvurmak yoluyla gerekse yasal süreçlerle de haklarını aramak kaydıyla olsun mesleğin ve meslek mensuplarının haklarının yenmesine müsaade etmeyeceğini vurguladı.

Oda Başkanımız Ali Sahin'den sonra kürsüde söz alan Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan düzenlenen Seminer ve katılımın yoğun olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti.

7143 Sayılı Kanun ve Borç Yapılandırmaları gibi konuların işleneceği seminere yoğun bir ilgi olduğu gözlendi.

ASMMMO Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu seminerimiz yoğun bir katılıma sahne oldu.

 

İçerik Fotoğrafları

Sosyal Medyada Paylaş