Ankara Vergi Dairesi Başkanı Odamızı Ziyaret Etti.

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sayın İlhan Karayılan, Yüksel Duman (Gelir kanunları KDV ve ÖTV Grup Müdürü), Ersin Eroğlu (Gelir Kanunları Tahsilat Grup Müdürü) ve Duygu Sezgin Turan (İhber ve Şikayetleri Değerlendirme Müdürü) İle birlikte odamızı ziyaret ettiler.

Sayın İlhan Karayılan, 7143 sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle
Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ile ilgili Ankara merkez ve ilçelerinde yaptığımız bilgilendirme ve eğitimlerden dolayı odamıza teşekkür etti.

Oda Başkanı Ali Şahin ; 7143 sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle
Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ile ilgili yaşanan olumsuzluklar ve aksaklıklara yönelik düşüncelerini dile getirirken; her iki başkan bundan sonra ki uygulamalar ve gelişmelerle ilgili birlikte hareket edilmesi gerektiği konusunda ortak görüşlerini dile getirdiler.