Ankaralı Mali Müşavirler ASMMMO'un İftarında Buluştu

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Gölbaşı İlçesi'nde düzenlediği geleneksel Ramazan İftarında Ankaralı Mali Müşavirleri ve muhasebecileri bir araya getirdi. ASMMMO Yönetimi aynı zamanda 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden 50 yaşlı vatandaşı düzenledikleri iftarda misafir etti. Yoğun bir katılımın olduğu iftarın açılış konuşmasını ASMMMO Başkanı Ali Şahin yaptı.

ASMMMO Yönetimi olarak meslektaşları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Şahin, "her türlü inanç ve düşüncedeki meslektaşlarımız bizler için aynı değerde ve önemdedir. Bu anlamda, insanlarımızın inançları temelinde bazı kutsal gün ve etkinliklerde, oda kaynaklarını kullanarak kendimize siyasi rant elde etme endişesinde olmadık ve bundan sonra da olmayacağız. Son günlerde basında çıkan haberlerimize baktığınızda odamız insani değerleriyle ve sosyal sorumluluğu ile kendini göstermiştir."dedi.

Barış ve kardeşliğin önemini vurgulayan Şahin şunları söyledi: Bu mesleğin temsilcileri, ülkenin sorumluluk sahibi aydınları olarak; düşmanlıklara, savaşlara, ötekileştirmelere inat sevgiyi ve hoş görüyü egemen kılmak için üzerimize düşeni yapmak zorundayız.