ASMMMO 6736 Sayılı Mali Af Kanunu ve Mükelleflere Sağladığı İmkanlar konulu 2. Seminerini gerçekleştirdi.

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 6736 Sayılı Mali Af Kanunu ve Mükelleflere Sağladığı İmkanlar konulu 2. Seminerini gerçekleştirdi.

Kocatepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerin sunuş konuşmasını ASMMMO Sekreteri Naci ALKAN yaptı.
Sonrasında açış konuşması için kürsüye gelen Oda Başkanı Ali ŞAHİN : “Seminerlerin bölgelerde yapılmaya devam edeceğini belirtti. Odamızın Hukuk Müşavirleriyle yaptığı sözleşme gereği üyelerimizin mükelleflerinden olan alacaklarının da takibinin yapılacağı müjdesini verdi. Odamız üyelerinin aidat borçlarını dokuz eşit taksitle ödenebileceğini vurgulayan ŞAHİN, yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Seminerimize, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı ve Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut SÜTÇÜ, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürü Ersin EROĞLU, SGK Bağımsız Çalışanlar Daire Başkanı Ahmet YETİM, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir Kurumlar Müdürü Zeki YEĞEN, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Usul Müdürü Kenan ARPACI, SGK İl Müdür Yardımcısı Adem DEMİR, SGK İl Müdür Yardımcısı Çetin YALIN, SGK Rüzgarlı Merkez Müdürü Ayhan TUNCER katıldılar.

Konuşmaların ardından YMM Murat TOKMAKKAYA, SGK Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü İşverenler Daire Başkanı İbrahim ÖZÇELİK ve Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Tahsilat Müdürü Osman YAŞAR seminer ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. Eğitim soru-cevap bölümünün ardından katılımcılara plaket verilmesiyle sona erdi. Seminer ikinci kez yapılsa da meslektaşların yoğun katılımı gözden kaçmadı.