ASMMMO’DAN TÜRMOB’A NEZAKET ZİYARETİ

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO)  Başkanı Ali Şahin ve yönetim kurulu üyeleri TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Seçimler sonrası ilk resmi ziyareti TÜRMOB’a gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ali Şahin, “Odamızın seçimleri sonrası üyelerimizin teveccühüyle oluşan yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerimizle genel başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte üst birliğimizle yakın çalışma içerisinde mesleğimize ve meslektaşlarımıza katkı sunmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.
TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Başkan Sanlı, yeni seçilen üyelere başarı temennisinde bulundu.

ASMMMO Başkanı Ali Şahin, TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı’ya ziyaretin anısına bir tablo hediye etti. Ziyarete, Oda Sekreteri Naci Alkan, Oda Başkan Yardımcıları Hayrettin Çelik, Nurali Keleş, Oda Saymanı Turgut Bahadır, Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Sülahi, Başkan Yardımcısı Kayhan Surat ve Denetleme Kurulu Üyesi Sebahattin Gül katıldı.