FUTBOL TURNUVASI

SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

İnsan olmanın, toplu yaşamanın, sağlıklı olmanın, tanışıp dost olmanın en çıkar yolu spordur. Spor yapılırken de hem sağlık için, hem dostluk için ve hem de sonuçta kazanmak için yapılır. Ancak asıl amaç ille de kazanmak değil, spor yapmaktır. Spor yapan taraflardan birisi olmaktır. Kazanılan başarılar, kazanılan kupalar şiltler zamanla unutulup gider. Dostluklarsa ölünceye kadar devam eder, sağlık dersen yine insana son nefesine kadar eşlik eder. Kısaca spor dostluktur, spor sağlıktır, spor en güzel yaşam tarzıdır. Bunlardan sonrada üç sonuçlu bir ihtimal vardır, o da malumunuz kazanmak, kaybetmek ya da berabere kalmaktır. Bu üç sonuçtan birisi mutlaka tecelli edecek yenen de, yenilen de berabere kalanda olacaktır. Önemli olan centilmence mücadele edip, kazanmak, kaybedince de kazanan rakibini tebrik etmektir. Bükemediğin bileği öpmek erdemliliktir. Sonra kazanmak, ya da kaybetmek her şeyin sonu da demek değildir, bugün kazanan, yarın kaybedebilir, kaybedense kazanabilir.

ASMMMO'DAN BİR İLK

Odamız tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün ismini taşıyan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları futbol turnuvası 5 - 8 nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Side'de Sueno Hotels ' te gerçekleşti.

Turnuvaya odamız ile birlikte, Eskişehir, Bursa, Gaziantep, Mersin, Manavgat ve Antalya odaları futbol takımları katılım sağladı.

Turnuvanın üçüncülük maçı Antalya  ile odamız 2. Futbol takımı arasında yapılırken, maçı Antalya odası kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Final maçında ise grubu birinci bitirip final oynamaya hak kazanan odamız 1. Futbol takımı ile diğer grubun birincisi Manavgat odası  futbol takımı final maçında karşılaşmış ve Manavgat odası futbol takımı  maçı 1- 0 alarak turnuvanın birincisi oldu.

Bir sonraki döneme daha geniş katılımlı bir turnuvada buluşmak temennisi ile katılım sağlayan oda ve takım oyuncularına teşekkür eder, turnuva birincisi Manavgat odası futbol takımı ile üçüncüsü Antalya odası futbol takımlarını ayrıca kutlarız.