Gürsel BARAN Başkanlığında göreve gelen Ankara Ticaret Odası yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti...

Gürsel Baran başkanlığında göreve gelen Ankara Ticaret Odası yönetim kuruluna, Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Meslek ve meslektaşlarımızın sorunları ve bu sorunlarımızın çözümü ile ilgili hazırladığımız raporu Başkan Gürsel Baran’a sunduk. Sorunların çözümü konusunda söz aldık. ATO, Ankara SMMM Odası ve Ankara YMM Odası tarafından üçlü bir çalışma komisyonu oluşturduk.

Ziyarete, Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulundan, Başkan Ali Şahin, Başkan Yardımcısı Hayrettin Çelik, Başkan Yardımcısı Nurali Keleş, Oda Sekreteri Naci Alkan ve Oda Sayman Turgut Bahadır, Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulundan, Başkan Nurettin Çekici, Başkan Yardımcısı Sakıp Şeker, Oda Sekreteri Serpil Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Aytekin katıldı.