Ruhsat Töreni

2018 Yılının ilk Mali Müşavirlik Ruhsat Töreni   gerçekleştirildi. ASMMMO  kurulları ruhsat törenine tam kadro katıldı.
Açış konuşması ile Başlayan ruhsat töreninde Başkan Ali Şahin özetle;
-           Ömür boyu taşıyacağınız SMMM unvanınızı onurla ve gururla taşıyınız.
-           Aldığınız tüm sosyal görevler sırasında, her yerde ve her zaman mesleğinizi ve Odanızı temsil ettiğinizi unutmayınız.
-           Çok zor şartlarda elde ettiğiniz bu ruhsat sizin ayrıcalığınızdır. Ruhsatınızı asla başkalarına kullandırmayınız.
 -          Mesleki etik kurallara, uygun davranınız. Meslektaşlarınız aleyhine konuşmayınız ve başka meslek mensubunun yaptığı işleri kötülemeyiniz.
-           Müşteri kazanmak adına fiyat rekabeti yapmayınız. Yeni bir müşteri kazanırken önceki meslektaşla diyaloğu ihmal etmeyiniz.
Bu size çok şeyler kazandıracaktır.
 -          Oda etkinliklerine mutlaka katılınız. Oda seminerlerini takip ederek, sürekli kendinizi geliştiriniz.
 -          Odamızın dergisini, internet sitesini, forumunu sürekli takip ediniz. Aktif katılımcı olunuz.
 -          Her zaman sizlerin yanında sizlerle birlikteyiz. Unutmayınız, Oda’nın bütün imkanları ve kapımız sizlere açıktır.
-           Bugünden itibaren Oda faaliyetlerine katılma, yeni öneriler sunma, yapılan çalışmalar hakkında eleştiri yapma hakkınız ve göreviniz olduğunun bilincinde olunuz.” diyerek, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza tavsiyelerde bulundu.
Mali Müşavirlik Ruhsat Törenine aileleri ile katılan yeni meslektaşların oldukça mutlu olduğu görüldü. Mali Müşavirlere   Ruhsat Töreninde Yönetim,  Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri ile komisyon üyeleri de ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlara ruhsatlarını verdi.

Ruhsat Fotoğrafları İçin Tıklayınız...