Şirket Değerleme Eğitimi Yapıldı

Odamız bünyesinde yürütmüş olduğumuz “Meslekte Uzmanlaşma Alanları Projesi” eğitimlerinin bir parçası olarak 27 Ekim 2017 günü Odamız konferans salonunda Eğitmen Sn. Sinan Tamer tarafından büyük bir başarı ile gerçekleşen “Şirket Değerlemesi Eğitimi” yapıldı.

Eğitimin açılışında konuşan Oda başkanımız Ali ŞAHİN Mesleğimizin bir kabuk değişimi içinde olduğunu be nedenle oda yönetimi olarak Meslekte uzmanlaşma alanlarına çok önem verdiklerinin altını çizdi. Meslekte uzmanlaşma alanları projesinin startını Gelir Vergisi Seminerinde proje koordinatörü Zafer SAYAR’ın sunumuyla verdiklerini ve bu sunumun sonunda yaptıkları anket sonucunda meslektaşların almak istedikleri eğitimlerin sırasıyla Bağımsız Denetim, İç Denetim İç Kontrol ve Hile Denetimin İlk üç sırada çıktığını anlattı. Oda olarak bizde meslektaşlarımızın tercihi doğrultusunda Uzmanlaşma eğitimlerine bu üç tercihle başladıklarını bugünde Şirket değerlemeyle devam ettiklerini söyledi. Önümüzdeki dönemde de uzmanlaşma eğitimlerinin devam edeceğini belirtti. Eğitimin duyurusundan sonra katılımcı kontenjanının İki gün gibi kısa bir sürede dolduğunun altını çizdi ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı bir eğitim olması temennisini dile getirdi.

Açılış konuşmasından sonra Eğitmen Sinan Tamer tarafından Şirket Değerlemeyle ilgili çok detaylı bir şekilde sunum gerçekleştirildi. Eğitim sonrası katılımcılarımızdan son derece olumlu geri dönüşler oldu. Meslektaşlarımız Meslekte Uzmanlaşma Alanları Projesinin kesintisiz bir şekilde sürekli bir hale getirilerek devam ettirilmesi temennilerini dile getirdiler.