Ziyaret

VDK Kocatepe Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Sayı Ali YILDIZ’ı makamında ziyaret ettik.
Meslektaşlarımızın, incelemeler sırasında karşılaştıkları sorunlar detaylı bir şekilde gündeme getirildi.

Sayın Ali YILDIZ, iletilen sorunların bir kısmının farkında olduklarını diğer farkında olunmayan sorunların ise tarafımızdan dile getirilmesi ile öğrendiğini, bu sorunların çözümü için elinden gelen her türlü gayreti sarf edeceğini tarafımıza iletti.

Ayrıca; Sayın YILDIZ’a meslektaşlarımızın uzlaşmaya müşterileri ile birlikte girmekte yaşadıkları sorunlar iletildi.
“Uzlaşmaya meslektaşlarımızın girebilmesi için sözleşme istenmekte. Bu sözleşmenin de o yıla ait olmasına bakılmakta ama bizim her sene sözleşme yapma zorunluluğumuz yok. Hangi yıl yapılmışsa o yılın sözleşmesinin dikkate alınması gerekli”  açıklaması yapıldı.

Sayın Ali YILDIZ’da mükellefin noter kanalı ile olmasa bile “mali müşavirin benimle birlikte uzlaşmaya girmesini istiyorum” diye yazılı beyanın kabul edildiğini ileterek bu konuda çözüm odaklı çalıştıklarını belirtti.