İftar Organizasyonu

RAMAZANDA YAŞLILAR UNUTULMADI

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) düzenlediği iftar programı çerçevesinde, meslek mensupları ile birlikte 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden 50 yaşlıyı ağırladı.

HER TÜRLÜ AYRIŞTIRMAYA KARŞIYIZ

Her türlü ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı uygulamaya karşı olduklarını belirten ASMMMO Başkanı Ali Şahin şunları söyledi.

Her türlü inanç ve düşüncedeki meslektaşlarımız bizler için aynı değerde ve önemdedir. Bu anlamda, insanlarımızın inançları temelinde bazı kutsal gün ve etkinliklerle, oda kaynaklarını kullanarak kendimize siyasi rant elde etme endişesinde olmadık ve bundan sonra da olmayacağız.

Ayrıştırıcı, ötekileştirici anlayış ve uygulamalar içinde olmayacağız. Ülke genelinde de, bu tür anlayış ve uygulamaları eleştirmekten, bunlara karşı tavır almaktan da asla vazgeçmeyeceğiz.

Fark görmek isteyenler, bizim farkımızı işte bu şekilde göreceklerdir.