Seminer

ASMMMO tarafından Kocatepe Kongre Salonu'nda  Kurumlar Vergisinde Özellikli Konular ve Beyan konulu Seminer düzenlendi.

Seminerimize Yeminli Mali Müşavir İrfan Vural ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Serkan Kumdakçı'nın konuşmacı olarak katılımları gerçekleşirken; seminer öncesi Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk , Şehitlerimiz ve kaybettiğimiz meslektaşlarımız  anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Oda Başkanımız Ali Şahin şunları söyledi: ASMMMO olarak birçok alanda biz varız. Sanattan, spora; mesleki eğitimlerden kültüre kadar her alanda biz oda olarak varız. İnanıyorum ki daha da büyüyerek mesleğimize ve meslektaşlarımıza katkı sunmaya devam edeceğiz. VDK'nın butun grup baskanliklarini ziyaret ederek meslektaslarimizin yasadiklari sorunlari ilettiklerini çözumu konusunda ortak hareket esilmesi gerektigi konusunda görüs birligine vardiklarıni iletti.Yine defter beyan sistemiyle ilgili yasanan sorunları bizzat sistemin yetkilileriyle görüşerek ilettiklerini anlattı.Herhangi bir meslektaşım sorun yaşarsa bilmelidirler ki beni istedikleri vakit arayabilirler.

Seminer Öncesinde Turan Veldet Velidedeoğlu Makale yarışmasında başarılı olanlara ve 1. Halı saha Kamu Kurumları Futbol Turnuvasında ikinci olan ASMMMO Futbol takımı antrenörü ve Spor komisyonu başkanı ve üyelerine plaket verildi.

MAKALE YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Turan Veldet Velidedeoğlu Makale yarışmasında başarılı olanlara ödülleri verilirken ; ilk üçe giren Ankara SMMM Odası’dan  Kadir GÜLÇİN birinci olurken İzmir SMMM Odası’ndan Doç.Dr. Engin HEPAKSAZ ikinci Samsun SMMM Odası’ndan  Öğr. Gör. Esra GÜR üçüncü oldu. Övgüye değer yazılar içinde MANSİYON açısından yapılan inceleme de; Ankara SMMM Odası’na kayıtlı olan Melike GÜLER, Salman YILMAZ  , Doğan YALÇINKAYA İstanbul SMMM Odası’ndan Dr. Mete AKYOL, İzmir SMMM Odası‘ndan Volkan YORULMAZ dereceye girdi.

FUTBOL TAKIMI UNUTULMADI

ASMMMO Futbol Takımına katıldığı son turnuvada final’e çıkma başarısı gösterdiği için teşekkür plaketleri verildi. Spor Komisyonu Başkanı  Murat Çelik, Başkan Yardımcımız Kayhan Yüzbaşıoğlu, Ayhan Karayağlı  Komisyon Üyeleri Erdem Soydemir, İlhan Taşkın’a ; ayrıca futbol takımımızı çalıştırmayı kabul eden antrenörümüz Müslüm Tansel plaketlerini aldı.