32. Kuruluş Yıl Dönümümüz Oğuz Aksaç Konseri ile Kutlandı...

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın  (ASMMMO) 32. Kuruluş Yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki Kuruluş Yıldönümünde sahne alan sanatçı Oğuz Aksaç; salonu dolduran Oda üyeleri ve ailelerini şarkılarıyla coşturdu.

Dondurucu havaya rağmen yaklaşık 1,500 kişinin katıldığı konser, sanatçı Oğuz Aksaç’ın söylediği türkülerle sıcak bir geceye döndü.

Kuruluş Yıldönümü’nde konuşma yapan Ankara SMMM Odası Başkanı Turgut Bahadır; ‘’Ülkemizin zor günlerden geçtiğini; ekonomiye büyük katkıları olan çok sayıda meslektaşının Covid-19 salgınında yaşamını yitirdiğini söyledi.’’

Bahadır; yaşadıkları tüm zorluklara rağmen onurlu bir mesleğin mensubu olmaktan kıvanç duyduklarını, Ülke olarak güzel günlerin geleceği inancıyla, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Laik, Demokratik Cumhuriyet’te yaşayan, tüm bireylerin inancına, yaşayış biçimine, hak ve özgürlüklerine sahip çıktıklarını vurguladı.

Ankara SMMM Odası’nın 32. Kuruluş Yıldönümüne Siyasi Parti Temsilcileri, Milletvekilleri, TÜRMOB Kurul Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi  Başkan Vekili ve Meclis Üyeleri, Etimesgut Belediyesi Meclis Üyeleri, Önceki Dönem Oda Başkanları ve Mesleki Dernek Temsilcileri katıldı. Ankara Valisi ve Yenimahalle Belediye Başkanı iş yoğunluğu nedeni ile katılamadılar, telgraf göndererek başarı dileklerini ilettiler.

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Oğuz Aksaç ise Türkiye’nin tüm bölgelerinden derlediği türküleri söylerken aralarda verdiği kardeşlik mesajlarıyla da büyük ilgi topladı.