7144 Sayılı Kanun İle Getirilen Gayrimenkullerde Yeniden Değerleme Uygulaması ve Avantajları Semineri Yapıldı.

news-details

FİRMALAR İÇİN ÖNEMLİ SEMİNER

ASMMMO Genel Merkezi'nde Yeminli Mali Müşavir Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alper Aslıhak tarafından 7144 Sayılı  Kanun Kapsamında Taşınmazların Yeniden Değerlenmesi ve Avantajları konulu bir seminer düzenlendi. Meslek mensuplarının yoğun katılım sergilediği seminere Oda Başkanımız Ali Şahin , Yönetim Kurulu , Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyeleri de katılım sergiledi.

FİRMALAR İÇİN ÖNEMLİ

Seminer öncesi bir konuşma yapan Oda Başkanımız Ali Şahin bu düzenlemenin bazı firmalar için önemli bir konu olduğu için bu konuyla ilgili bir eğitim çalışması yapmak  ve bu firmalarda çalışan meslektaşlarını bilgilendirmek istediklerini vurguladı.

Meslektaşları için her türlü eğitimi düzenlemek istediklerini ifade eden Oda Başkanımız Ali Şahin aynı zamanda konuyla ilgili durumu uygun firmaların da bu düzenlemeden yararlanması gerektiğini söyledi.

VERGİSEL FAYDALARI VAR

Semineri düzenleyen Yeminli Mali Müşavir Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alper Aslıhak bu düzenlemenin vergisel bazı faydalarının olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Şirketlerin ya da gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinin bilançolarının gerçeğe uygun görünmesi için yapılan bir düzenleme.

İçerik Fotoğrafları

Sosyal Medyada Paylaş