7194 SAYILI TORBA KANUN SEMİNERİMİZ YAPILDI

news-details

ASMMMO'DAN TORBALI AFİŞ GÖNDERMESİ


Devlet Su İşleri Konferans Salonunda 7194 Sayılı Torba Kanun ile gelen yeni vergiler neler getiriyor konulu seminer düzenleyen Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(ASMMMO)'nın seminer afişi üzerinde yer alan torba resmiyle dikkat çekti.


BU AFİŞ BİR TEPKİDİR

Oda Başkanı Ali Şahin torba yasalara tepki göstererek şunları söyledi: Bugün ki seminerimizin konusu torba yasa ile getirilen yenilikler. Afişimize de dikkat ederseniz oraya bir torba koyduk. Aslında bu bir tepkiselliğin göstergesidir. Maalesef artık ülkemizde kanuni düzenlemelerin bir torbanın içine bütün bakanlıkları ilgilendiren konuların, anlaşılırlıktan uzak olması ve bunun  bir gelenek haline getirilmesini kendim adına , sizler adına ve odamız adına doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. En kısa zamanda bu sağlıksız uygulamadan vazgeçilmesini diliyorum.

Yeminli Mali Müşavir Alper Aslıhak tarafından verilen seminer yoğun katılımla başladı. Yeni vergi düzenlemelerinin anlatıldığı seminerimiz sunumun ardından soru cevaplarla devam edildikten sonra sunumu yapan Alper Aslıhak'a plaket verilmesiyle sona erdi.

İçerik Fotoğrafları

Sosyal Medyada Paylaş