Ankara Kurtuluş Şehridir

Büyük Atatürk'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinin 99.yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Türk Milleti'ne esareti reva gören iç ve dış mihraklara karşı Mustafa Kemal Atatürk ve Ankaralılar özgürlük meşalesini birlikte yakmıştır.

Atatürk , Ankaralılar ile birlikte yürüttüğü milli mücadeleyi asla unutmamış ve Ankaralıların özverisini daima taktirle karşılamıştır. Ankaralılar da gerek Atasına gerekse tarihsel köklerinde mevcut olan Cumhuriyete daima sahip çıkmıştır.

Ankaralıların Roma ve Ahiler zamanında seçime dayalı cumhuriyet tecrübeleri yaşamaları Atatürk'ün dikkatinden kaçmayarak Başkentin Ankara olarak belirlenmesi ile sonuçlanmıştır.

Biz Ankaralı ve Ankara'da emek veren Mali Müşavirler ve Muhasebeciler olarak sonsuza dek Atamıza, Cumhuriyetimize ve Başkentimize sahip çıkacağız.

Atamızın Ankara'mıza gelişinin 99. yıldönümü kutlu olsun.

ASMMMO BAŞKANI
Ali ŞAHİN