Başkan Ali Şahin'den Barış Vurgusu

BAŞKAN ŞAHİN’DEN BARIŞ VURGUSU

ASMMMO Başkanı Ali Şahin Anıtkabirde barışın önemine dikkat çekti. Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Şahin ; oda yönetimi, kurulları ve çok sayıda meslektaşıyla beraber Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. Yıl dönümünde Anıtkabir’de hazır bulundu.

10 Kasım nedeniyle Atasına koşan yüzbinlerce yurttaşla birlikte yürüyen Ankaralı Mali Müşavirler ve Muhasebeciler adına konuşan ASMMMO Başkanı Ali Şahin dünyada barışın egemen olmasını vurgulayarak Şunları söyledi: Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Dünyada ve dünya milletleri arasında sükun, huzur ve iyi geçim olmazsa, bir millet kendisi için ne yaparsa yapsın, huzurdan mahrumdur.’ Bizde bunu savunuyoruz. Ankaralı Mali Müşavirler ve Muhasebeciler olarak ülkemizde, komşularımızda ve dünyanın her yerinde barışın egemen olmasını diliyoruz.