MALİ MÜŞAVİRLER MOBİNGE KARŞI

MALİ MÜŞAVİRLER MOBİNGE KARŞI

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından genel merkez konferans salonunda İşyerlerinde Psikolojik Taciz-Mobing konulu söyleşi yapıldı.

Söyleşi ASMMMO Kadın Meslektaşlar Sorunları Komisyonu tarafından düzenlenirken sunumu Avukat Ayşe Cesur gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasında söz alan Oda Başkanı Ali Şahin, meslekte kadınların büyük bir önemi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: Mesleğimiz büyük bir aileyi kapsıyor. Yüzbinlerin dahil olduğu bu ailede kadın meslektaşlarımız bizler içinde kıymetlidir. Onlara yapılan her türlü taciz ve mobbing mesleğimize yani hepimize yapılmış sayılır. Buna karşı birbirimizi koruyacak ve bu tür sorunlara karşı birlik olacağız. Ben oda başkanı olarak taciz ve mobbing karşısında meslektaşlarımın yanındayım. Sadece meslektaşlarımızı kapsamıyor bu sorunlar. Taciz ve mobbinge uğrayan tüm çalışanların yanındayım.