ŞİİR YARIŞMASI

ASIM BEZİRCİ UNUTULMADI

1993 Yılında Cumhuriyet Düşmanı gerici güruh tarafından gerçekleştirilen Sivas Katliamında hayatını kaybeden meslek mensubu Asım Bezirci Odamız tarafından ikincisi düzenlenen Asım Bezirci Şiir Yarışması ile bir kez daha anıldı.

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) tarafından ikincisi düzenlenen Asım Bezirci şiir yarışmasında sıralamaya giren meslektaşlar ASMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen ödül töreninde ödüllerini aldılar.
Birinciye üç bin, ikinciye iki bin ve üçüncüye bin Türk Lirası ödül verilirken sıralama şu şekilde oldu:

1.Hediye Genç - Yabancı(şiir)
2.Duygu Taylan - Düş yastığı(şiir)
3.Muharrem Soydemir - Sazlar yandı tel inledi(şiir)

BAŞKAN ALİ ŞAHİN: UNUTMAYACAĞIZ

Törende söz alan Oda Başkanı Ali Şahin, "Yine içimizi bir hüzün kaplıyor. Bu ülkenin üretken, iyi kalpli insanlarının cehalet çukurundaki karanlık zihniyet tarafından katledilişlerinin insanlık tarihinde yine bir çığlığa dönüşüne şahit oluyoruz. Konuşmak istiyoruz kelimeler çıkmıyor, dudaklarımız titriyor. Çok kıymetli meslektaşımız Asım Bezirci'yi ve diğer canlarımızı bu duygularla anarken onların aziz hatıralarını unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı herkesin bilmesini istiyorum.

ASMMMO BAŞKANI
ALİ ŞAHİN